Om oss

Gympa med Hund ® är ett varumärke som ägs av Tilno AB.

Ledare och Instruktörer 

Line Steffensen line@tilno.se
Har sedan 1993 arbetat med hundar i egen verksamhet och driver bland annat Lines Hundskola ®. Är utbildad kynolog samt certifierad instruktör för assistanshundar och mentalbeskrivare i BPH (Beteende-Personlighet-Hund).
Line är den som i första hand hjälper till med momentträning för hundarna..


Margareta Pettersson maggan.pk@gmail.com

Leder träningspassen och försöker maximera träningen för varje deltagare med glädjen och skrattet som följeslagare.
Margareta är sjuksköterska och vet vad rörelse, smidighet och kondition gör med oss. Har tränat i omgångar genom åren alltifrån motionssimning, klassträningar på gym, enskild träning med personlig tränare till egen träning hemma och promenader.

Många erfar hur svårt det är att hinna med träning i vardagen samt hålla motivationen uppe generellt men också samtidigt som du ska träna och motionera din hund.
 

Affärsidé

Utveckla kursutbud och därigenom möjlighet till aktivitet, samspel och relation till hunden för att förebygga ohälsa och öka välbefinnande hos såväl hundägare som hund.

Vision

Bra hälsa för hund och ägare i samspel för en bättre relation.

Värdeord

Styrka 
Samspel
Relation

Hört från kund

"Att träna styrketräning ute i naturen och aktivera hunden samtidigt är mycket roligt och givande. Alla tränar efter sin förmåga och många skratt blir det. Jag är så fokus på vad hunden ska göra samtidigt så att jag glömmer att vara trött. Det är bra att det är 2 instruktörer då den ena tränar mig och den andra hjälper till med vad hunden ska göra. Detta kan jag varmt rekommendera alla och jag lovar,- du har träningsvärk dagen efter."
Karin med Ida